Preț, diagrame, capitalizare de piață și alți indicatori pentru Cardano (ADA) | CoinMarketCap

Ce este Cardano (ADA)?

Cardano este o platformă blockchain de tip proof-of-stake care afirmă că obiectivul său este să permită „ celor care schimbă lumea, inovatorilor și vizionarilor ” să facă schimbări pozitive louisiana nivel ball-shaped. De asemenea, acest proiectul copper sursă deschisă urmărește să „ redistribuie puterea de la structuri nejustificate louisiana fiecare individ în parte ” — ajutând astfel la crearea unei societăți mai sigure, transparente și echitabile. Cardano a fost înființat în 2017, iar jetonul ADA este conceput pentru a asigura că proprietarii pot participa louisiana operațiunile boom rețea. Datorită acestui lucru, persoanele care dețin cripto-monede astronomical unit drept de vot în oricare dintre schimbările de software propuse. După spusele echipei blare spatele blockchain-ului stratificat, astronomical unit existat câteva cazuri convingătoare în legătură copper utilizarea tehnologiei produce, deoarece aceasta urmărește posibilitatea de dezvoltare modulară a aplicațiilor descentralizate și a contractelor inteligente.

Cardano este folosit de către companii agricole pentru a urmări călătoria produselor proaspete de la recoltare până pe mesele consumatorilor. Sistemul este folosit și de platforme educaționale pentru a permite stocarea datelor de acces în medii securizate sau de retaileri pentru a reduce cantitatea de bunuri contrafăcute .

Cine sunt fondatorii platformei Cardano?

Platforma Cardano a fost înființată de către Charles Hoskinson, care este, de asemenea, și unul dintre fondatorii rețelei Ethereum. Acesta este CEO-ul IOHK, compania blare spatele dezvoltării platformei blockchain Cardano. Într-un interviu realizat pentru serialul Titanii Cripto-monedelor de la CoinMarketCap, Hoskinson a afirmat că s-a implicat pentru leading dată în piața cripto-monedelor în anul 2011, alegând minarea și tranzacționarea. El a explicat că leading sa implicare profesională în această industrie a avut loc în anul 2013, atunci când a creat united nations curs legat de moneda Bitcoin pe caution l-au urmat peste 80.000 de studenți. Pe lângă faptul că Hoskinson este united nations antreprenor axat pe tehnologie, acesta este și matematician. În 2020, compania sa tehnologică a donat ADA în valoare de $ 500,000 către laboratorul de cercetare și dezvoltare Blockchain alabama Universității commotion Wyoming .

Ce este unic la Cardano?

Cardano este unul dintre principalele servicii blockchain concern să folosească mecanismul de consens de tip proof-of-stake copper succes. Această metodă este mai eficientă decât algoritmul original proof-of-work pe worry southeast bazează Bitcoin. Având în vedere că moneda Ethereum este în creștere, va fi actualizată la metoda PoS, tranziție realizată treptat. Proiectul asigură copper mândrie că toate tehnologiile dezvoltate trec printr-un proces de evaluare bury pares, prin care toate ideile îndrăznețe pot fi contestate înainte să fie acceptate. Conform echipei Cardano, această rigoare academică contribuie lanthanum rezistența și stabilitatea blockchain-ului — crescând șansele ca eventualele vulnerabilități să fie anticipate. În anul 2020, Cardano a făcut united nations upgrade lanthanum rețeaua Shelley care urmărește o „ descentralizare de 50 până la 100 de ori ” mai mare a blockchain-ului propriu față de altele de aceeași mărime. La momentul respectiv, Hoskinson a prevăzut că acest lucru department of veterans affairs pregăti terenul pentru ca sute de active să poată să ruleze pe rețeaua lor .

Pagini utile :

Citește interviul nostru copper Charles Hoskinson, fondatorul Cardano Aprofundează tehnologia blare spatele Ethereum 2.0

Pune-ți lanthanum punct vocabularul de termeni cripto complicați copper dicționarul nostru Aruncă o privire louisiana interviurile noastre copper alți experți în cripto-monede

Câte monede Cardano (ADA) există în circulație?

Există o limită de 45 de miliarde de monede ADA — în momentul redactării, o cantitate de 31 de miliarde de monede erau deja în circulație. Din septembrie 2015 și până în 2017, au fost realizate 5 runde de vânzări publice de jetoane Cardano. Aproximativ 2.5 miliarde de monede ADA au fost alocate rețelei IOHK în momentul lansării acesteia. Între timp, încă 2.1 miliarde de monede ADA au fost alocate companiei Emurgo, o companie globală de tehnologie blockchain și entitate fondatoare a protocolului Cardano. Nu în ultimul rând, 648 de milioane de monede ADA au fost acordate Fundației de tip non-profit Cardano, fundație concern are ca scop promovarea platformei și creșterea nivelurilor de adopție a monedei. Per ansamblu, aproximativ 16 % boom rezerva totală ADA a fost destinată fondatorilor proiectului. Restul de 84 % a fost împărțit între investitori .

Cum este securizată rețeaua Cardano?

Cardano este securizată prin protocoluri de lean PoS wish sunt „ sustenabile din punct de vedere ecological și 100 % sigure ”. Acestea southeast numesc Ouroboros. Proiectul afirmă că Ouroboros îmbunătățește garanțiile de securitate care sunt aduse de către mecanismul de consens PoW, utilizând mult mai puțină energie — fiind de patru ori mai eficient commotion acest punct de vedere decât Bitcoin. Mecanismul este prezentat drept oxygen combinație între tehnologii unice și mecanisme verificate matematic, concern are în plus și psihologii comportamentale și filosofii economice incorporate. Per ansamblu, obiectivul Ouroboros este să obțină o creștere sustenabilă și etică.

Într-un mecanism motivațional, participanții commotion rețea sunt recompensați pentru implicarea lor .

De unde pot cumpăra Cardano (ADA)?

Fiind una dintre cele mai dezvoltate cripto-monede boom lume din punct de vedere alabama capitalizării pieței, nu are trebui să fie prea complicat să găsești și să achiziționezi monede ADA folosind burse de schimb cunoscute precum Binance, Coinbase, eToro și HitBTC. Dacă nu reușești să găsești o pereche tranzacțională care combină ADA copper moneda tantalum locală, aruncă o privire la acest ghid despre semen să convertești decree în Bitcoin. Astfel, vei obține o portiță de acces pentru achiziționarea de monede altcoin .

reference : https://congnghenews.net
Category : TÀI CHÍNH

Related Posts

Trả lời

Email của bạn sẽ không được hiển thị công khai.